Aquest dimarts, nou ViatjAEM: Alaska i la Colúmbia Britànica, amb Xavi Tió

Aquest proper dimarts 26 de febrer (21.00h, Pavelló Esportiu Municipal) torna el cicle d’audiovisuals de l’AEM amb un passi de fotografies titulat ‘Alaska i la Colúmbia Britànica. Glaceres, ossos i balenes’, a càrrec de Xavi Tió. Un recull d’imatges del viatge de dues setmanes del president de l’entitat per aquests remots estats boreals dels EEUU i del Canadà. Hi esteu tots convidats.

Els assistents gaudiran d’una sessió d’una hora que recull les millors imatges del viatge. La primera setmana transcorre per Alaska, amb aterratge a Anchorage i visites i trekkings al Parc Nacional del Denali i la península de Kenai. Tot seguit, l’expedició salpa en creuer cap al sud, tot passant per Skagway (ciutat clau en la Ruta de l’Or), Juneau (la remota capital de l’estat, a la que no s’hi pot arribar per carretera), el Glacier Bay National Park i Vancouver, punt i final del viatge, una de les ciutats més interessants del Canadà.

Durant el recorregut, les muntanyes, els fiords, les glaceres, les balenes, els lleons marins i els ossos són protagonistes de les instantànies de l’autor d’aquest muntatge.

ViatjAEM és la nova denominació de les sessions mensuals de fotografies i vídeos de viatges, que l’entitat organitza cada darrer dimarts de mes i que inclouen un petit refrigeri final.

Tothom qui hagi fet algun viatge interessant i el vulgui compartir, ho pot fer contactant amb l’entitat al correu excursionista.martorell@gmail.com, o bé en l’horari d’atenció al públic, tots els dijous de 21.00 a 22.00h al Pavelló.