Darreres hores per presentar fotografies al nostre Concurs!

Darreres hores per presentar les vostres millors imatges al 30è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’AEM, que admetrà originals (un o dos per persona) fins avui diumenge 19 de desembre, a les 00.00h. Recorda que el procediment es fa en línia al web https://aem.amartorell.com/participa.

El concurs és obert a tothom i la temàtica és la muntanya i natura. Es poden presentar o una o dues imatges -en blanc i negre o en color-, en format digital jpg o jpeg i d’una mida mínima de 2 MB. Cal adjuntar-les i omplir totes les caselles del formulari https://aem.amartorell.com/participa. És important especificar, a la casella de ‘categoria’, si la imatge opta als premis generals o al premi de sortides AEM (només per a les fotos fetes en sortides programades per l’entitat).

A partir del 22 de desembre començarà el període de votació, al mateix web, que es perllongarà fins el 9 de gener de 2022. Tothom podrà mirar i votar les 5 fotografies que més li agradin (a cadascuna se li adjudicarà 1 punt). Els votants hauran d’identificar-se amb les dades requerides al formulari i optaran al premi al jurat, que es decidirà per sorteig en directe al mes de gener, en data a concretar.

Premis:

La quantia dels premis s’amplia. El primer premi consistirà en 300 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix; el segon premi, en un joc de motxilla + aïllant + val de 100 euros a Base Sayas; el tercer premi serà un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural; el premi especial sortides AEM consistirà en dos pòsters en paper fotogràfic muntat sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell; el premi al jurat consistirà en un kit excursionista (samarreta tècnica, pals i mitjons tècnics). Les fotografies acceptades a concurs restaran en possessió de l’AEM, que en podrà fer difusió a les seves campanyes publicitàries, mitjans de comunicació i xarxes socials.

Les puntuacions finals i els guanyadors es publicitaran al web, així com a les xarxes socials de l’AEM (Facebook i Twitter). L’entitat es posarà en contacte amb els guanyadors per a la recollida dels premis.

BASES DEL 30È CONCURS DE FOTOGRAFIA DE MUNTANYA I NATURA DE L’AEM