Diumenge, el grup d’iniciació se’n va cap al gorg de Rellinars

Aquest diumenge 5 de maig, el grup d’iniciació de l’AEM se’n va d’excursió al gorg de Rellinars (el Vallès Oriental). Les persones interessades en participar-hi ha de disposar de la llicència en vigor de la FEEC.

La sortida és una circular de 15 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 300 metres i de dificultat moderada, que es pot realitzar en unes 4 hores, aproximadament. Surt del mateix poble de Rellinars i transcorre dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, tot passant per diverses rieres, balmes, torrents, fonts, masies i evidentment, pel gorg de Rellinars, un dels punts de major interès.

Per aquesta sortida caldrà portar-se l’esmorzar i el dinar de casa. Per més informació, disposeu d’aquest track de Wikiloc (tot i que l’itinerari que se seguirà diumenge no coincideix al cent per cent): http://cort.as/-HTXW

Si esteu interessats en participar en aquesta sortida, contacteu amb l’entitat al correu excursionista.martorell@gmail.com al més aviat possible o apunteu-vos de manera presencial aquest dijous 2 de maig (de 21.00 a 22.00h, al local de l’entitat, al Pavelló Esportiu Municipal). En aquest moment es decidirà l’horari de sortida, el transport i la logística.