El proper dilluns, darrer dia per apuntar-se a l’excursió sorpresa del 17 de novembre

El proper dilluns 11 de novembre serà el darrer dia per apuntar-se a la sortida sorpresa d’iniciació amb dinar del 35è aniversari del club del diumenge 17. Per a fer-ho, cal contactar amb el club al més aviat possible al mail excursionista.martorell@gmail.com. El dijous, durant l’horari d’oficina del club a les seves oficiones del Pavelló Esportiu Municipal (de 21.00 a 22.00h), l’organització comunicarà als participants l’hora i el punt de sortida.

La sortida l’han organitzada dues sòcies de l’entitat que, a més, participen habitualment en el cicle d’iniciació: la Maria Àngels Tobella i la Rosa Farreras. Tot i que la sortida és sorpresa i que les persones apuntades no sabran la destinació fins el mateix dia, han avançat alguns detalls, com ara que serà una circular de quasi 13 km, amb poc desnivell (menys de 300 metres) i de dificultat moderada.

Després, tots els participants compartiran un dinar commemoratiu dels 35 anys del club en un restaurant de la zona. El preu del tiquet és de 25 euros.

Com sempre, l’únic requisit per participar a la sortida és disposar de la llicència federativa de la FEEC, que es pot tramitar còmodament des del mateix club fins i tot dos dies abans de la sortida en qüestió.