Els socis ja poden triar la talla de la samarreta commemorativa del 40è aniversari

L’AEM comença les celebracions del 40è aniversari del club presentant una samarreta commemorativa, que serà un obsequi a cada soci i sòcia. Per tal de fer una previsió més acurada del número de samarretes que caldrà reservar segona talla, convoquem els socis a reservar la mida que els vagi millor. Tenen temps fins dijous vinent, 29 de febrer.

Ahir dijous es va presentar al local del club, al Pavelló Esportiu, la nova  samarreta tècnica, de màniga llarga i color coral, a la que només li falta afegir el logotip dels 40 anys.

     Cada soci al corrent de pagament de la quota anual actual podrà endur-se una samarreta de regal, un cop estiguin convenientment serigrafiades -n’informarem puntualment tan bon punt estiguin disponibles-. Abans, però, poden reservar un exemplar de la talla que prefereixin, per a evitar que s’esgotin les de la seva mida. Ho poden fer a excursionista.martorell@gmail.com (indicant nom i cognoms i la talla escollida) o bé de manera presencial de 21.00 a 22.00h al nostre local el dijous 29 de febrer, que serà la data límit per triar.

     Hi haurà 5 talles diferents (S, M, L, XL i 2XL). Cal especificar quina es vol. Les mides de cada talla, en centímetres, es poden consultar en el document adjunt d’aquesta notícia.