Obert el termini per participar al 27è Concurs de Fotografia de Muntanya

L’AEM organitza el 27è Concurs de Fotografia de Muntanya, obert a tothom i que concedeix 4 premis, decidits per votació popular. Els participants han d’enviar a l’entitat -en persona o per correu ordinari- les seves fotografies de temàtica de muntanya i natura, fins el 27 de setembre. Els dies 6 i 7 d’octubre, durant la Festa del Roser, s’exposaran les candidates i se sotmetran a votació per decidir les guanyadores.

Al concurs s’hi pot presentar tothom qui vulgui, lliurant entre 1 i 3 fotografies revelades -en blanc-i-negre o bé en color- que no siguin fotomuntatges, ja que l’organització es reserva el dret de demanar els negatius o arxius originals. Han de tenir unes mides mínimes de 18×24 centímetres, i anar muntades sobre un cartró o similar de 30×40 cm. Al dors, hi ha de constar el títol de la foto i el nom i cognoms, adreça i telèfon de l’autor o autora. En cas d’optar al Premi Especial Sortides AEM 2017-18, caldrà especificar a quina correspon.

Hi haurà dues opcions per lliurar les fotografies. La primera, per correu ordinari lliure de despeses, a la direcció Agrupació Excursionista de Martorell, Apartat de Correus 87, 08760 Martorell (Barcelona). També es podran lliurar de manera presencial al local de l’entitat -Pavelló Esportiu Municipal de Martorell (Avinguda de Fèlix Duran i Cañameras, 1), els dijous de 21.00 a 22.00h. El límit de recepció és el dijous 27 de setembre.

L’entitat farà una exposició amb les obres rebudes els dies 6 i 7 d’octubre al vestíbul de Cal Nicolau (plaça de la Vila, 7 de Martorell) durant la festa del Roser. L’horari del dissabte dia 6 serà de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 22.00h, i el diumenge 7 de 09:30 a 14.00h. Tothom qui vulgui podrà votar les tres fotografies que més li agradin atorgant 1, 2 i 3 punts. El temps de votacions es tancarà el diumenge a les 12.00h i, tot seguit, els membres de l’entitat faran el recompte dels vots i donaran a conèixer els guanyadors.

S’atorgaran 4 premis: 3 de principals i 1 Premi Especial Sortides AEM 2017-18. El primer premi s’endurà 250 euros en material fotogràfic, gentilesa de Fotoprix. El segon, aconseguirà una motxilla i aïllant i un val de 50 euros a l’establiment de material esportiu Base Sayas; el tercer premi obtindrà un val de 50 euros per gastar a l’establiment Bio Bio Espai Natural. Finalment, el Premi Especial Sortides AEM consistirà en un pòster en paper fotogràfic muntat sobre ‘foam’ de 50×100 cm, gentilesa de Còpies Martorell.

Les obres premiades quedaran en poder de l’entitat, mentre que la resta es podrà recollir al local en horari d’atenció al públic.