‘Reflexos’ d’Encarna Montroig guanya el Concurs de Fotografia, que supera el mig miler de votants

La fotografia Reflexos d’Encarna Montroig ha estat la fotografia més votada en el 32è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’AEM. La instantània, que mostra l’efecte mirall d’un estany sota uns plàtans, ha sumat 182 punts. El Concurs ha recuperat les xifres de participació pre pandèmiques, i hi han votat 510 persones. Més d’un miler han visitat l’exposició al llarg d’aquest cap de setmana.

La proposta d’Encarnació Montroig ha agradat força als votants, que li han donat un marge de diferència de 33 punts respecte a la segona imatge més votada. “És una fotografia feta a les afores del poble de La Llacuna, a l’Anoia, i correspon al temps de tardor”, comenta. Participant habitual del Concurs, l’Encarnació ja havia pujat al podi, però fins ara el primer lloc se li havia resistit. S’emportarà 300 euros en material fotogràfic a Fotoprix.

Segona ha estat la fotografia Hi ha llum al final del túnel, de Pepe Badia, amb 149 vots. Badia ja va ser el guanyador en l’edició de l’any passat, i aquest cop s’emporta un joc de motxilla, aïllant i un val de 100 euros a Base Sayas. Molt a prop, amb 147 vots, Xavier Folqué ha estat tercer amb el seu Sol del Diable i guanya un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural.

Pel que fa a la categoria de sortides de l’AEM, la foto més votada ha estat Rovelló, rovellonet, de Rosa Maria Aparicio, amb 118 punts, i guanya dos pòsters en paper fotogràfic sobre foam 50x100cm a Còpies Martorell.

La participació en el Concurs ha estat un èxit. En total, han votat 510 persones. El guanyador del premi del jurat presencial que ha passat el cap de setmana per Cal Nicolau a l’exposició de fotografies ha estat Marc Benaiges, que s’emporta un kit excursionista composat per samarreta, pals i mitjons tècnics. El sorteig del premi d’un altre kit per al jurat telemàtic es farà el dijous 19 d’octubre al local de l’AEM (21.00h).

CLASSIFICACIÓ FINAL DEL 32È CONCURS DE FOTOGRAFIA