Sortida d’esquí alpí de l’AEM el diumenge 27 de gener

El proper diumenge 27 de gener, l’Agrupació Excursionista de Martorell organitza una sortida d’esquí alpí. Com és habitual en aquests casos, la destinació final es triarà pocs dies abans en funció de les condicions meteorològiques, però presumiblement es farà a La Molina o a La Masella (Cerdanya). Per a aquesta sortida no cal estar federat, ja que l’assegurança es pot contractar a la mateixa estació, en el moment de comprar el forfait.

El cost aproximat del forfait serà d’entre 40 i 44 euros, i l’assegurança per tota la jornada d’esquí costa uns 2-3 euros més. Cada participant haurà de portar el seu material d’esquí de casa, però també hi ha l’opció de llogar-lo a la mateixa estació. El desplaçament es farà compartint cotxes des de Martorell, amb el cost del peatge i de la benzina a càrrec de l’entitat.

Aquesta sortida, doncs, va adreçada tant als socis de l’entitat com al públic en general aficionat a l’esquí. Caldrà reservar plaça els propers dies o bé escrivint al correu excursionista.martorell@gmail.com (afegint nom i cognoms dels assistents i un telèfon de contacte) o bé personant-se a la seu del club (Pavelló Esportiu Municipal) el proper dijous 24 de gener, de 21.00 a 22.00h, moment en el que es farà la distribució dels vehicles per al desplaçament i es decidirà l’hora i el lloc de sortida des de Martorell. El mateix dijous a les 22.00h es tancarà el termini d’inscripció.