Ventada sortida de senderisme a les muntanyes de Prades

El grup de senderisme ha fet aquest diumenge la sortida corresponent al mes de febrer a les muntanyes de Prades. Un recorregut circular des de l’Albiol, passant pel poble abandonat de La Mussara i la torre del Puig de la Torre. El fort vent que bufava a la zona ha dificultat la caminada, que però s’ha pogut realitzar en la seva totalitat.

El punt d’inici ha estat el poblet de l’Albiol, un bon mirador del Camp de Tarragona. El grup ha iniciat el recorregut direcció al poble abandonat de La Mussara. Durant el recorregut també s’ha vist la Torre del Puig de la Torre, un pou de glaç d’unes dimensions espectaculars, i el refugi de la Mussara.

La proposta d’avui ha sigut amb bones vistes i entretinguda, de 17 km de longitud i 490 metres de desnivell. moderada en dificultat. El dia ha sigut molt ventat, amb fortes ratxes, però finalment s’ha pogut fer tot el recorregut.

Properes sortides: el gra de Fajol per la canal occidental (grup de muntanya, 25 de febrer) i Sortida a Begur, el Puig Rodó i la Punta Sa Creu (grup de senderisme, 10 de març). Aquesta última sortida ha modificat la data, ja que inicialment estava prevista per al 3 de març.

Per participar en aquestes properes activitats del club, cal disposar de la nova llicència federativa FEEC 2024. Si encara no l’heu tramitada, podeu fer-ho a través del club. Només cal que us adreceu a excursionista.martorell@gmail.com i us facilitarem el tràmit.