Aquest dimarts passi de fotos del Kirguistan. Iurtes, muntanyes i avets.

Aquest proper dimarts 28 de maig (21.00h, Pavelló Esportiu Municipal de Martorell), el cicle mensual d’audiovisuals de viatges de l’entitat se’n va cap al Kirguistan. Es tracta d’un recull d’imatges de Jaume Monés sobre un viatge de 10 dies a aquest país asiàtic, amb trekking de 6 dies per les muntanyes del Tien Shan.

El Kirguistan és el país del món que està més lluny, en línia recta, del mar. Al seu caràcter continental, cal afegir-hi l’existència d’una gegantina cadena muntanyosa que va de sud-est a nord-oest, la cua nord de l’Himàlaia. Veurem iurtes –típic hàbitat nòmada dels kirguisos-, avets i altes muntanyes. De fet, es considera el Kirguistan com “la Suïssa asiàtica”. Jutgeu-ho vosaltres mateixos a partir de les imatges!

També farem un recorregut per l’immens llac Karakol, la impressionant Torre Burana –lloc de pas de la Ruta de la Seda- i la ciutat de Bishkek, capital d’aquest jove país independitzat de la URSS a principis dels 90, recorrent els seus mercats i monuments principals.

Us esperem a tots i totes i, al final del passi, compartirem un petit refrigeri. Us recordem que des de l’entitat estem oberts a rebre les vostres propostes de reculls fotogràfics de viatges interessants que hàgiu fet. Contacteu amb nosaltres al correu excursionista.martorell@gmail.com, o bé en l’horari d’atenció al públic, tots els dijous de 21.00 a 22.00h al Pavelló.