Darreres places per a la sortida del 6 i 7 de juliol al port de la Bonaigua

Queden encara places disponibles per a la sortida conjunta dels grups d’iniciació i de muntanya de l’AEM els propers 6 i 7 de juliol. Tothom qui n’estigui interessat s’ha de posar en contacte amb el club a través del correu electrònic excursionista.martorell@gmail.com o bé passant per oficines del Pavelló els dijous de 21.00 a 22.00h.

La sortida inclourà caminades per la zona dels llacs de la Bonaigua, adaptades als dos nivells: més suaus per al grup d’iniciació i més contundents per als que hi vulguin fer muntanya. També es passejarà per l’entorn del refugi del Gerdar, on es farà nit el dissabte i es compartirà un sopar d’aniversari per celebrar els 35 anys de l’entitat. Els participants rebran un obsequi commemoratiu.

El que queda de temporada

Us recordem que resten encara quatre sortides dins d’aquesta temporada. Al juny, la d’iniciació per pujar al Matagalls des del coll de Bordoriol i Viladrau (dia 2), i la del cicle de muntanya de volta al Pedraforca per Gósol i refugi Lluis Estasen (dia 16). Al juliol, a més de la sortida de cap de setmana a la Bonaigua (dies 6 i 7), es clourà la temporada amb una sortida del grup de muntanya que serà una mini travessa pel Monte Perdido (dies 20 i 21).