Es renova i s’amplia la junta de l’AEM en el nou mandat

L’Agrupació Excursionista de Martorell ha renovat els càrrecs de junta, en el punt més destacat de l’Assemblea General Ordinària de Socis celebrada el passat 20 de juny al Pavelló Esportiu Municipal. Un cop acabat el mandat, i davant el fet que no s’ha presentat cap candidatura alternativa, es manté la junta vigent, a la que s’incoporporen dues vocalies. La trentena de persones assistents a l’Assemblea van ratificar la candidatura.

La nova junta del club comptarà amb un total de 8 membres. Xavier Tió Pascual continuarà sent el president, i l’acompanyaran Sergio Espuña (tresorer); Josep Segura (secretari); Miquel Martín (vocal); Encarna Montroig (vocal de senderisme) i Jaume Monés (vocal de comunicació). Entren a la junta de l’AEM Maria Àngels Tobella i Rosa Maria Aparicio, com a vocals de senderisme.

A la trobada, es va donar a conèixer que el club es manté en una xifra al voltant dels 160 socis i sòcies. Es va plantejar l’estat de comptes i es va fer repàs de les darreres activitats realitzades –les pròpies sortides de senderisme i de muntanya, els cursos d’alpinisme i d’escalada, o el Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura-.

També es va parlar de les activitats previstes per celebrar, enguany, el 40 aniversari de l’entitat: la sortida als Alps que comença aquest dissabte 6 de juliol, el calendari de sortides de la temporada 2024-25 –que es donarà a conèixer en poques setmanes-, el CucAEM –la caminada nocturna i sopar que tindrà lloc el proper 19 de juliol-, les samarretes commemoratives del 40è aniversari o el proper Concurs de Fotografia del mes d’octubre.  

Nova junta de l’AEM