Inscripcions obertes per a un nou curs d’escalada de nivell 2

L’AEM, amb el suport de la FEEC i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) organitza un curs d’escalada de nivell 2. El curs se celebrarà els dies 23, 25 i 26 de maig, i el 1 i 2 de juny. Les inscripcions ja són obertes i s’hi podran apuntar fins a 6 cursetistes.

El dijous 23 tindrà lloc una presentació i sessió teòrica en línia, i el primer cap de setmana -25 i 26 de maig- la primera sortida pràctica. El següent cap de setmana -1 i 2 de juny- es farà la segona, amb llocs a determinar en tots dos casos. El curs el dirigeix Jordi Solans, membre de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya-ECAM, i les inscripcions cal fer-les fins el 15 de maig al correu electrònic excursionista.martorell@gmail.com o bé per WhatsApp al 645 43 79 44. El preu és de 180 euros, i de 130 per als socis de l’AEM.

El curs va dirigit a persones que siguin autònomes en vies equipades d’un sol llarg (assolit el curs de nivell 1) o que demostrin tenir coneixements i experiència equivalents. Cal una condició física normal i no patir vertigen. La cita dotarà l’alumne dels coneixements i de les capacitats que el permetin progressar amb seguretat a l’hora de fer ascensions en vies de diversos llargs.

Altres objectius són el coneixement del material de roca, la cordada, tipus i funcionament, tècniques de seguretat i progressió, reunions, triangulacions, autoassegurament, descens i retirada de vies amb seguretat, el medi i les ressenyes i amb les graduacions de les vies.

Consulteu el pdf adjunt per saber les condicions del curs i el material que ha d’aportar el cursetista per tal de participar-hi.