Els socis ja poden recollir, de franc, la nova samarreta del 40è aniversari

Les samarretes commemoratives dels 40 anys de l’AEM ja són al local de l’entitat, al Pavelló Esportiu Municipal. Aquests dies s’ha conegut el seu disseny definitiu, en màniga llarga i color coral. Cada soci al corrent de pagament de la quota actual en tindrà una de regal, amb la mida que millor li escaigui d’entre 5 talles diferents. Podrà passar a recollir-la qualsevol dijous fins la data límit del 20 de juny.

La nova samarreta és una peça tècnica de màniga llarga i color coral, amb el logotip estampat en blanc al costat superior dret. Cada soci que tingui pagada la quota d’aquest 2024 en tindrà una com a obsequi, i podrà passar a recollir-la al local els dijous (de 21.00 a 22.00h), des d’ara i fins el 20 de juny. En cas de qualsevol dubte, es pot escriure un correu a excursionista.martorell@gmail.com.

En el cas dels socis que prèviament ja havien respost l’enquesta del club sol·licitant una talla determinada (S, M, L, XL o XXL, d’home o de dona) ja la tenen reservada al seu nom. La resta quedaran supeditats a la fi d’existències d’aquella talla desitjada.

Des del club també donarem opció a compra als socis que vulguin una segona samarreta, adquirint-la de manera presencial al nostre local. En acabar el termini del 20 de juny, els no socis podran comprar les samarretes que no hagin estat retirades.

Insígnia estampada del logo del 40è aniversari

Tot seguit, us adjuntem les talles disponibles de la samarreta commemorativa amb les seves dimensions en centímetres.