El 12 de setembre obrim el termini per participar al 32è Concurs de Fotografia de Muntanya

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) obrirà la participació al 32è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura el 12 de setembre. S’admetran les primeres 65 fotos inscrites al formulari en línia que s’habilitarà per l’ocasió, amb data límit el dia 25 del mateix mes i podent presentar fins a dues instantànies per persona. Aquest any es podrà votar en línia al web -del 27 de setembre al 6 d’octubre- o bé a l’exposició del vestíbul de Cal Nicolau, pel Roser.


El Concurs és obert als aficionats a la fotografia, de totes les edats, que presentin una o dues imatges pròpies relacionades amb la muntanya i la natura, en blanc i negre o a color. Haurà de ser en format digital -jpg o jpeg-, de 2 MB de mida mínima i una proporcionalitat d’alçada-amplada de 3:4 o de 9:16.

S’admetran a Concurs les primeres 65 fotos presentades des de les 00.00h del 12 de setembre i fins al 25 del mateix mes. Caldrà identificar-se amb nom i cognoms i correu electrònic, omplir el formulari al web https://aem.amartorell.com/participa i adjuntar les imatges. És important omplir la casella de ‘categoria’, per especificar si la imatge opta als premis generals o al de sortides AEM (aquesta darrera, només per a fotos fetes en sortides programades per l’entitat).

Votacions virtuals al web i presencials al Roser

En tractar-se d’un Concurs popular, les fotos guanyadores es decideixen per votació, que aquest any serà en doble modalitat: en línia i presencial. Es podrà votar entre el 27 de setembre i el 6 d’octubre a https://aem.amartorell.com/vota, atorgant un punt a cadascuna de les tres fotos preferides. Els votants hauran d’identificar-se amb les dades requerides al formulari i optaran a un premi al jurat, un kit excursionista, composat per samarreta, pals i mitjons tècnics. El sorteig del premi, obert al públic, es farà el dijous 19 d’octubre al local de l’AEM (Pavelló, 21.00h).

De manera presencial, tothom qui vulgui podrà visitar l’exposició i votar les imatges favorites el dissabte 7 d’octubre (de 10.00 a 21.00h) i el diumenge 8 d’octubre de 10.00 a 13.00h, quan començarà el recompte, on se sumaran els punts de les votacions presencials amb les registrades els dies previs en línia. L’organització lliurarà als visitants una papereta, on caldrà de votar amb 3, 2 i 1 punt les tres imatges preferides. També lliurarà una altra butlleta -totalment optativa- on escriure el nom, cognoms i contacte del votant, per optar a l’altre premi del jurat -un altre kit excursionista-.

Els premis

En la categoria general, la foto més votada, primer premi, s’endurà 300 euros en material fotogràfic a Fotoprix; la segona, un joc de motxilla + aïllant + val de 100 euros a Base Sayas, i la tercera, un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural. Pel que fa a la categoria especial sortides AEM, la que obtingui més vots guanyarà dos pòsters en paper fotogràfic sobre foam 50x100cm a Còpies Martorell amb les imatges que vulgui.

Consideracions

Donat el caràcter popular del Concurs, els premis no són acumulables en un mateix participant. Per tant, donat el cas que un únic concursant en guanyi dos, rebrà el de major quantia, i l’altre s’atribuirà a la fotografia situada immediatament per sota en la puntuació final.

Les fotografies acceptades a concurs restaran en possessió de l’AEM, que en podrà fer difusió a les seves campanyes publicitàries, així com als seus mitjans de comunicació i xarxes socials.

Les puntuacions finals i els guanyadors es publicitaran al web https://aem.amartorell.com, així com també a les xarxes socials de l’AEM (Facebook i Twitter). L’entitat es posarà en contacte amb els guanyadors per a la recollida dels premis.

Notes: El fet de participar en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. Qualsevol fet imprevist serà resolt per l’organització.