Atenció! Canvis en les properes sortides

L’AEM us informa d’un parell de canvis en l’organigrama de les properes sortides previstes. D’una banda, la proposta de senderisme del proper diumenge 5 de març es farà als Hostalets d’en Bas enlloc de les muntanyes de Prades. A més, el club incorpora, per al proper dia 12 de març, una nova sortida de raquetes de neu al Port del Comte.

Senderisme ha modificat la destinació de la sortida d’aquest proper diumenge. En lloc d’anar als Graus de la Siuranella (Priorat), l’organització ha fet un canvi i anirà als Hostalets d’en Bas (la Garrotxa). La proposta és circular, de pràcticament 10 quilòmetres de longitud i 600 metres de desnivell. Surt d’Hostalets d’en Bas, passa per les masies de les Claperes i els Terrers i ascendeix cap a la base del salt de la Coromina i el Tossal de Pujolriu, des d’on es contemplen grans vistes de la Vall d’en Bas i els salts d’aigua veïns. Per finalitzar, els caminaires aniran al petit nucli de Falgars i davallaran cap al punt de sortida. Aquesta és la proposta: https://tuit.cat/b9nFf

Sortida extra de raquetes de neu, el dia 12

A més, el club incorpora una sortida nova de raquetes de neu per al diumenge 12 de març, que es farà al Port del Comte.

Per participar en qualsevol d’aquestes dues sortides cal que disposeu de la corresponent llicència FEEC en vigor (si no la teniu us la podem tramitar des del club). Acomplert aquest requisit, cal que ens escriviu a excursionista.martorell@gmail.com, o bé que passeu el dijous anterior a la sortida pel nostre local (Pavelló Esportiu Municipal) entre les 21.00 i les 22.00h, el nostre horari d’atenció al públic, per tal d’apuntar-vos-hi.

CALENDARI ACTUALITZAT DE SORTIDES AEM 2022-23