Places disponibles per la propera sortida a la Ribera d’Ebre dels dies 2 i 3 de març

L’AEM posa en coneixement que queden places disponibles per a la propera sortida programada de l’entitat, el cap de setmana del 2 i 3 de març. En aquesta ocasió, es visitaran les Coves Meravelles de Benifallet, un passeig en barca pel riu Ebre i una visita al poble de Miravet (dissabte) i la caminada ‘Ruta de les ermites’ a la serra de Cardó (diumenge).

En tractar-se d’una sortida de dos dies, l’entitat ha reservat allotjament per a la nit de dissabte a dues cases rurals al poble de Rasquera: Cal Correu i Ca la Iaia, de les que encara queden places disponibles. Al mateix temps, és previst fer algun àpat en restaurant el diumenge, mentre que cadascú portarà el dinar i el sopar de dissabte.

Si esteu interessats en participar-hi, només cal que contacteu amb l’entitat a través del correu electrònic excursionista.martorell@gmail.com al més aviat possible. Places limitades. Caldrà que disposeu de llicència de la FEEC en vigor.

El dijous 28 de febrer (de 21.00 a 22.00h, al local de l’entitat, al Pavelló Esportiu Municipal) es decidirà l’horari de sortida, el transport i la resta de logística de la sortida.