Primer premi ‘ex aequo’ al Concurs per dues imatges faunístiques de Pepe Badia Marrero

Les fotografies Cremada pel sol i Dins d’un forat d’ortiga, de Pepe Badia Marrero, han signat un empat a 169 punts al capdavant de la classificació de la categoria general del Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura, i guanyen el primer premi ex aequo. Darrere seu, s’han situat Sóc un príncep? de Joan Velasco, que aconsegueix el segon premi, i Alçades, de Montse Cortés Gàmez, ha obtingut el tercer. Rosa Farreras, amb Esquitx d’aigua es fa amb el premi en la categoria sortides.

Un cop acabat el recompte de vots, s’ha conegut que dues imatges de Pepe Badia Marrero han obtingut un espectacular empat a punts (169) al capdavant de la taula: Cremada pel sol i Dins d’un forat d’ortiga. Badia s’emporta el primer premi, consistent en 300 euros en material fotogràfic a Fotoprix Martorell.

Donat el caràcter popular del Concurs i que els premis no són acumulatius per a un mateix participant, el segon premi ha recalat en la següent imatge més votada: Sóc un príncep?, de Joan Velasco, que ha sumat 105 punts i guanya un joc de motxilla, aïllant i val de 100 euros a Base Sayas.

Foto 42. Sóc un príncep?

El tercer premi, gràcies a un total de 80 punts, ha estat per a Montse Cortés Gàmez i la seva imatge Alçades. S’emporta un val de 75 euros per gastar a l’establiment Bio Bio Espai Natural.

Foto 23. Alçades

Finalment, el premi en la categoria de sortides de l’AEM -fotografies realitzades durant el calendari anual de sortides del club- ha recalat en Rosa Farreras i la seva imatge Esquitx d’aigua, que ha sumat 37 punts i guanya dues ampliacions en foam gentilesa de Còpies Martorell.

Foto 2. Esquitx d’aigua

Un total de 279 persones han participat en la votació popular d’aquest dissabte -matí i tarda- i diumenge al matí, i varis centenars més han visitat l’exposició que, dos anys després, ha tornat a Cal Nicolau durant el Roser. En total, més de 600 visitants. Des de l’AEM estem molt satisfets i agraïts de la gran presència de martorellencs i visitants que s’han apropat per veure l’exposició i votar en aquesta nova cita.

CLASSIFICACIÓ FINAL DEL 31è CONCURS