Últimes hores per presentar les vostres candidates al 29è Concurs de Fotografia de Muntanya

Aquest diumenge 15 de novembre a les 12 de la nit finalitza el termini de presentació de fotografies del nostre concurs. Recordeu que enguany és en línia i molt fàcil, adjuntant la fotografia i omplint un petit formulari a la plataforma aem.amartorell.com/participa.

Cada participant pot presentar a concurs una o dues fotografies, en blanc i negre o color i format jpeg o jpg, sobre temàtica de muntanya i natura i de mida d’entre 2 i 5 Mb. Cal adjuntar la imatge i omplir les dades, especificant si la fotografia es presenta a la categoria ‘General’ o bé a ‘Sortides AEM’ (exclusiva per a les fotografies fetes a les excursions del club). Si es vol presentar dues fotografies a concurs, cal repetir procediment un cop acabada d’entrar la primera imatge.

A partir del dijous 19 de novembre començarà la votació popular en línia fins el 2 de desembre, a través de l’espai aem.amartorell.com/vota, que s’activarà aquell dia. Des d’aleshores, tothom podrà votar amb 3,2 i 1 punt a les imatges que més li agradin.

El primer premi del Concurs, a la fotografia que obtingui més vots, consta de 250 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix; el segon és un joc de motxilla, aïllant i val de 50 euros a Base Sayas; el tercer és un val de 50 euros a Bio Bio Espai Natural. El premi especial sortides AEM serà un pòster en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.

Per més informació, consulta aquí les Bases del 29è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’AEM.