Des d’aquest dijous a les 12h ja podeu votar entre les 67 fotos del Concurs!

Aquest dijous 19 de novembre s’activa, a partir de les 12.00h, la pàgina web aem.amartorell.com/vota, que permet a tothom votar les 3 fotografies preferides que s’han registrat en la 29è edició del Concurs de Fotografia de Muntanya del club. Caldrà designar 3, 2 i 1 punts a les tres fotografies que més ens agradin. Per votar només cal omplir el formulari, i s’entrarà en un sorteig de material tècnic excursionista.

Tothom qui vulgui pot votar entre les 67 fotografies candidates que enguany s’han presentat al Concurs. La xifra suposa un increment d’un 26% respecte l’any passat -quan se’n van presentar 52- i també un increment de participants, que han estat 40 en l’edició d’enguany. Des del Club valorem de manera molt satisfactòria la participació en aquesta cita, la primera que es fa íntegrament en línia.

Tenint en compte que, malauradament, enguany no s’ha pogut celebrar com és habitual l’exposició al recinte de Cal Nicolau dins les festes del Roser, des del Club us animem a entrar a aem.amartorell.com/vota a visitar aquesta exposició en línia i votar.

Les votacions es faran entre el 19 de novembre i el 2 de desembre, i els participants entraran en el sorteig d’un premi consistent en un kit excursionista que consta d’una samarreta, uns pals i uns mitjons tècnics. La guanyadora o guanyador es coneixerà el dijous 4 de desembre, amb un sorteig en directe que es farà, si les condicions sanitàries ho permeten, al local de l’AEM al Pavelló Esportiu Municipal en l’horari d’atenció al públic (21.00h).