Obertes fins dimarts les votacions en línia del Concurs de Fotografia

El proper dimarts a les 12 de la nit finalitza el termini de votació en línia a aem.amartorell.com/vota de les 67 imatges presentades al 29è Concurs de Fotografia de Muntanya del club. Caldrà designar 3, 2 i 1 punts a les tres fotografies que més us agradin. Per votar només cal omplir el formulari, i s’entrarà en un sorteig de material tècnic excursionista.

Tothom qui participi en les votacions entrarà en el sorteig d’un premi consistent en un kit format per una samarreta, uns pals i uns mitjons tècnics. El sorteig es farà efectiu el proper dijous 4 de desembre, al local de l’AEM al Pavelló Esportiu Municipal, en horari d’oficina (de 21.00 a 22.00h).

Igualment, en aquest moment es donaran a conèixer els guanyadors de l’edició d’enguany: el primer, segon i tercer premis de la categoria general -a les tres fotografies que obtinguin més punts a les votacions- i al primer classificat de la categoria de fotografies fetes durant les sortides programades pel club.

Els quatre premis tindran la mateixa dotació d’anys anteriors. El primer consistirà en 250 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix; el segon, en un joc de motxilla, aïllant i val de 50 euros a Base Sayas; el tercer serà un val de 50 euros a Bio Bio Espai Natural. El premi especial sortides AEM serà un pòster en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.