Us convidem a participar a la 31a Marxa de la Primavera de diumenge

Des de l’AEM us fem arribar informació de la Marxa de la Primavera 2024 d’aquest diumenge 24 de març a les 10.00h al Pavelló Esportiu Municipal. Un esdeveniment que amb 31 edicions ja forma part de l’agenda esportiva municipal per a tots els martorellencs. Per aquesta edició, la Marxa presenta dues novetats que ens complau compartir amb tots vosaltres.

D’una banda, la cita col·labora amb la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) amb el segell verd, una iniciativa per valorar l’impacte que generen aquestes activitats al medi natural. I de l’altra, ha iniciat una prova pilot per obrir la mirada cap a una activitat més participativa i oberta a persones amb discapacitats.

Des de l’AEM us animem a participar com a usuari en parella, família colla d’amics… gaudint de les activitats que presenta el recorregut. I també, si us ve de gust, col·laborar amb l’organització en temes d’inclusió/voluntariat, acompanyant i donant suport per a que usuaris amb discapacitat puguin accedir al nostre entorn més proper i gaudir-ne.

Trobareu el contacte i la informació pertinents per a inscriure-us al següent enllaç: https://patronat.martorell.cat/esports/marxa-de-la-primavera-2024/#1709408014717-046af476-a8c2