Atenció socis: renovació de llicències federatives 2021

Des de l’AEM fem saber als socis que la llicència 2020 finalitza el 31 de desembre i que, per seguir realitzant les activitats esportives el 2021 -tant de club com a nivell individual- és imprescindible renovar-la fins al 31 de desembre. Us informem tot seguit del procediment a seguir.

La quota 2021 tindrà el mateix import que la de l’any que s’acaba, tant pel que fa a la llicència FEEC, -imprescindible per gaudir d’assegurança- com la quota de soci del club. La FEEC ha fixat els mateixos preus en totes les diverses modalitats de llicència, i des del club mantenim fixada la quota de soci en els 12 euros/any per als adults i els 6 euros per als menors de 18 anys.

En el cas dels majors de 18 anys, el cost de la llicència mínima (tipus A, que dona cobertura a tot Espanya, Andorra, Portugal i Pirineus francesos) és de 50,6 euros/any, i en aquest cas el preu final serà de 62,6 euros, un cop inclosa la quota de soci de l’AEM. Per a conèixer les característiques i cobertures de les diferents modalitats, consulteu aquest enllaç del web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): www.feec.cat.

El procediment per a la renovació serà fer una transferència o ingrés al número de compte de l’entitat ES02 2100 0070 7602 0026 8247. Caldrà afegir a les observacions el nom i cognom -noms i cognoms si s’inscriu a més d’una persona-. Recomanem posar a l’apartat d’observacions la modalitat de llicència en cas que volgueu modificar-la.

Tan bon punt estigui disponible el carnet, us enviarem un correu electrònic personalitzat informant que ja podeu passar a recollir-lo a la nostra oficina.