Què podem fer i què no en aquest primer tram d’obertura?

Tal i com ens fa arribar la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), us informem de les activitats relacionades amb l’excursionisme i el senderisme que poden fer les persones federades en aquest primer tram d’obertura progressiva, actiu des del 7 de gener i fins el 17 del mateix mes, segons dictamina el Procicat.

En el període esmentat, els federats poden fer caminades per la muntanya, però amb limitacions: de manera individual, o bé en grups de 6 com a màxim, o bé amb integrants d’una mateixa bombolla de convivència. A més, només es podran fer dins del terme municipal, i es permetrà accedir a un municipi veí fent l’activitat, tot i que sense desplaçar-s’hi en vehicle. Caldrà respectar l’horari del toc de queda a les 22.00h.

Pel que fa als entrenaments, es podran fer fins a les 21.00h en grups màxims de 6 o grups bombolla, i en instal·lacions a l’aire lliure i al 50% de capacitat. La normativa limita l’ús dels rocòdroms exteriors i al 50% de capacitat, i prohibeix les activitats competitives i extraescolars relacionades amb el senderisme i muntanya. Finalment, els cursos de formació hauran de prioritzar la part virtual i destinar, només, la presencial per a les sessions pràctiques, avaluacions i proves d’accés, amb totes les mesures de seguretat.

Us adjuntem un quadre elaborat per la FEEC en el que es detallen tots i cadascun dels aspectes a tenir en compte.

Continua suspesa temporalment l’activitat senderista del Club

Les sortides programades pel Club continuen suspeses, a l’espera que es pugui començar a recuperar la normalitat. Us anirem informant -al web, Twitter, Facebook i mitjançant comunicats al correu electrònic- del restabliment de les sortides tan bon punt millori la situació i sigui possible dur-les a terme.

Informació FEEC sobre la normativa del Procicat del primer tram d’obertura progressiva