El proper dijous 11 de març reobrim l’atenció al públic al local

A partir del proper dijous 11 de març, l’Agrupació Excursionista de Martorell reprèn l’atenció al públic setmanal al local del Pavelló Esportiu Municipal. Es farà adaptant-se a les restriccions actuals del Procicat, fet pel qual l’horari d’atenció serà de 20.00h a 21.00h -una hora abans que l’habitual, pel manteniment del toc de queda-.

Aquests primers dijous d’atenció al públic els dedicarem preferentment a lliurar els carnets de llicència federativa 2021. Per adaptar-nos a la normativa, no podran accedir a la sala més de 6 persones alhora.

Si hi ha acumulació de socis, aquests hauran de fer cua a l’exterior del Pavelló i esperar torn. Un membre de junta del club serà allà per indicar-los en quin moment poden accedir a l’interior del recinte a recollir els seus carnets.

Per qualsevol altre aspecte que no sigui el lliurament dels carnets, us recomanem que contacteu amb nosaltres al correu electrònic excursionista.martorell@gmail.com. Qualsevol novetat que es produeixi serà puntualment notificada en les comunicacions als socis per mail, al web (aem.amartorell.com) i a les xarxes socials –Twitter i Facebook-.