Ens desconfinem! Sortida d’iniciació a MonNatura de les Planes de Son, el 5 i 6 de juny

L’AEM reprèn les activitats senderistes i s’estrena amb una sortida del grup d’iniciació els dies 5 i 6 de juny de 2021. La destinació és MonNatura Pirineus, a les planes de Son (Pallars Sobirà), per fer una caminada de dia sencer i una passejada dominical. Hi ha places disponibles, i el termini per reservar plaça és fins el divendres 21 de maig.

La proposta comença el dissabte a primera hora del matí -sortida de Martorell molt d’hora-, per arribar a les planes de Son i fer una excursió circular pel pas del Coro, el refugi del Pla de la Font (on es dinarà), ascendir al coll de Fogueruix i pujar al cim dels Mil Poltres (opcional). El sopar de dissabte, a l’igual que l’esmorzar i el dinar de diumenge, es farà en règim de pensió completa a MonNatura. Diumenge es farà una caminada circular suau fins al poble de Son. El retorn cap a Martorell serà a la tarda, havent dinat.

El preu és de 55 euros per persona (la pensió completa a MonNatura, incloent el sopar de dissabte, la pernoctació i l’esmorzar i dinar de diumenge, en habitacions de fins a 4 persones), i de 71,3 euros si es vol una habitació individual.

Per apuntar-se, és imprescindible disposar de la llicència FEEC de 2021. Cal enviar un mail, al més ràpid possible, a excursionista.martorell@gmail.com. També podeu fer la reserva de la plaça o places contactant directament a MonNatura (info@monnaturapirineus.com, telèfon 973.626.722), sempre que tot seguit la comuniqueu al club al nostre correu electrònic.