Finalitza amb èxit el Curs d’Alpinisme de l’AEM i la FEEC

El Curs d’Alpinisme de l’AEM i la FEEC per a socis i federats s’ha dut a terme de manera exitosa, ja que es van assolir els 6 participants requerits per a la seva celebració. Ulldeter va ser la zona escollida per fer les sessions pràctiques, fetes al llarg de dos caps de setmana entre finals de març i inicis d’abril.

El curs va engegar amb una sessió teòrica en línia i dues sessions de pràctiques de cap de setmana, que es van fer a Ulldeter. En el primer cap de setmana, els participants van fer diversos tallers i van pujar una primera canaleta. En el segon, van practicar l’escalada sobre roca, amb pitons, Friends, reunions i escalada en roca amb grampons. Jordi Solans, instructor membre de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya-ECAM, va impartir les sessions.

A efectes pràctics, el curs va ser de nivell 2 i va permetre als participants adquirir coneixements i capacitats per progressar amb seguretat i de forma autònoma sobre roca, neu i glaç amb un equip d’alpinisme, assolir confiança i habilitat per col·locar de manera segura ancoratges per ràpels bàsics, i coneixement del terreny d’alta muntanya i valoració dels riscos.