I la sortida sorpresa d’aquest diumenge va ser a…Sant Guim de Freixenet!

La sortida sorpresa d’aquest mes de novembre, celebrada aquest diumenge, ha tingut com a escenari la localitat de Sant Guim de Freixenet, a la comarca de la Segarra. En total, han participat en l’excursió una vintena de persones. En acabar la ruta matinal, tota l’expedició ha celebrat un dinar al restaurant l’Alzina, d’aquesta població.

La ruta, d’uns 17 quilòmetres, ha tingut lloc a Sant Guim de Freixenet i els pobles agregats d’Amorós, La Tallada i Sant Guim de la Rabassa o Sant Guim Vell, on hi ha un convent jesuïta datat del 1760. De tornada, tot el grup s’ha fet una fotografia de família a Sant Guim de Freixenet, ha visitat l’agrobotiga i punt d’informació que hi ha al poble i s’ha dirigit cap al restaurant braseria l’Alzina, on ha dinat.

La ruta l’han proposada les sòcies de l’entitat Maria Àngels Tobella i Rosa Farreras, i els participants no han sabut la destinació fins aquest mateix diumenge, al punt de trobada, a primera hora del matí.

La propera cita excursionista serà el dia 1 de desembre. Es tracta d’una caminada fàcil, del grup d’iniciació, per la riera de Relat, amb pas pel camí ramader i visita a l’església romànica de Santa Eugènia de Relat. Com sempre, el requisit per anar-hi és disposar de la llicència FEEC, que es pot tramitar des del club. Per a aquest tràmit i/o apuntar-se a la sortida, contacteu amb el club al correu excursionista.martorell@gmail.com o bé personeu-vos els dijous (de 21.00 a 22.00h) al local de l’entitat, al Pavelló Esportiu Municipal.