Places disponibles pel Curs de Primers Auxilis de l’AEM, els dies 19 i 20 de novembre

L’AEM organitza, el 19 i 20 de novembre, un Curs de Primers Auxilis per a muntanyencs, tant experts com novells. Compta amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i facilitarà uns coneixements bàsics de seguretat i primers auxilis en el medi natural. Hi ha 6 places disponibles, i la data límit d’inscripció és el 13 de novembre.

L’objectiu principal és dotar a l’alumne dels coneixements i de les capacitats que el permetin atendre de manera eficaç amb un mínim de coneixements qualsevol incidència de tipus sanitària en el medi natural.

Anirà a càrrec de l’instructor Miquel Batriu, membre de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya-ECAM, i es desenvoluparà en una part teòrica el dia 19 -al matí al local de l’AEM i a la tarda, a l’exterior- i el diumenge 20 a través d’una sortida amb lloc a determinar. Es tractaran temes com els accidents, perills i riscos del medi, farmaciola, com actuar en un accident, cures i immobilitzacions bàsiques, orientació bàsica, supervivència, etc.

El cursetista no haurà d’aportar cap tipus de material a part del individual (roba, calçat còmode, aigua, menjar, etc.).

Per participar-hi cal tenir un mínim de 16 anys d’edat i disposar de la llicència federativa anual de la FEEC adient a l’especialitat o tramitar-ne una llicència temporal -tràmit que es pot gestionar des del club, al preu de 15 euros-. Els menors de 18 anys hauran de presentar l’autorització signada de la tutela i adjuntar fotocòpia del DNI (tutors).

Per a més informació i inscripcions, cal enviar un mail a excursionista.martorell@gmail.com o bé un WhatssApp al telèfon 645 437 944. El preu de la matrícula és de 50 euros -40 en el cas de ser socis de l’AEM-. La data límit d’inscripcions és el 13 de novembre.

INFORMACIÓ DEL CURS DE PRIMERS AUXILIS