Rutes pel nostre entorn. Número 2: Sant Vicenç del Castell i el Pi Tallat

Us oferim la segona entrega de la sèrie de ‘Rutes pel nostre entorn’. En aquesta ocasió, la caminada circular s’enfila a Sant Vicenç del Castell i el Pi Tallat.

Fitxa tècnica: Circular de 19,35Km; 545 metres de desnivell positiu; cota màxima de 256 metres i mínima de 13; 5 h 30’efectives de recorregut, i 2 sobre 5 de dificultat..

Descripció: Sortim de Martorell pel pont del Diable i, pel camí del riu, arribem a tocar de l’estació de RENFE de Castellbisbal.

D’allà, pel Sot del Castell, ens enfilem fort fins a l’ermita de Sant Vicenç del Castell i la Creu del capdamunt, amb unes vistes excel·lents.

De nou a l’estació de Castellbisbal, continuem Llobregat avall fins a creuar-lo per la Passarel·la Groga.
Traspassem Sant Andreu de la Barca i en sortim pel Camí vell de Corbera de Llobregat, que ens porta a l’entrada de la urbanització Can Llopard. Ens enfilem al Pi Tallat (alçada màxima del municipi) i en baixem a traspassar la Riera de Can Mitjans.

Pugem a traspassar el Camí de les Deveses i per un camí d’enllaç anem a buscar la pista carenera que va del Mas d’en Carmona al torrent de la Garjola. Baixem a traspassar-la i per l’altre vessant ens enfilem fins als Quatre Camins.

D’allà, planejant pel camí de les Torretes, retornem a Martorell pel camí del Repetidor i el de la Roca Dreta.

Seguiu tots els detalls d’aquesta ruta elaborada pel nostre president, Xavi Tió, a Wikiloc: https://tuit.cat/z6ZTo, i escolteu-la molt més detallada al programa ‘Sendes’ de Ràdio Martorell i La Xarxa de Comunicació Local: https://tuit.cat/rNxyz

Descarrega’t aquí la fitxa de la Ruta 2